Program Start:up Maribor

Start:up Maribor želi podpreti ambiciozne startupe, ki že delujejo v mestu Maribor oziroma bi se želeli pridružiti mariborski startup skupnosti. Program je namenjen vsem, ki razvijajo nov inovativen produkt s potencialom rasti. Startupom želimo pomagati pri iskanju ustreznega poslovnega modela, jih podpreti z infrastrukturo, najboljšimi mentorji, vrhunskim strokovnim programom in odpreti vrata za partnersko povezavo s korporacijami in drugimi zasebnimi investitorji. Vse to z namenom, da jim zagotavimo možnost za rast in prodor na globalne trge.

Start:up Welcome package

Start:up Maribor Welcome Package je namenjen vsem startuperjem iz Maribora in drugih delov Slovenije in tujine, ki bi želeli zagnati oziroma razvijati svoje startup podjetje v okviru hitro rastoče mariborske startup skupnosti. Paket vsebuje brezplačno uporabo coworking prostora, brezplačno svetovanje izkušenih strokovnjakov ter vključevanje v mariborsko startup sceno. 
 
WELCOME PACKAGE
 

Start:up delavnice 

Strokovne delavnice Start:up Maribor na Tovarni podjemov ponujajo specifična znanja s področja poslovnih, tehničnih ali razvojnih vidikov, ki so pomembna za uspešen zagon in rast startup podjetja. Start:up delavnice omogočajo pridobitev ključnih podjetniških znanj in povezav za uspešen razvoj podjetja. Program zajema celoten spekter najsodobnejših znanj s področja gradnje start-up podjetij po t.i. »The Lean Start-up« in »Business Model Generation« metodologijah.

Start:up Müsli

V okviru programa Start:up Maribor že več let organiziramo redna srečanja startup skupnosti pod imenom Start:up Müsli. Ime Müsli smo izbrali zato, ker predstavlja jed sestavljeno iz najrazličnejših sestavin, ki skupaj tvorijo okusno in zdravo živilo, prav tako, kot vsak uspešen start-up ekosistem sestavljajo različni med seboj soodvisni deležniki.
 
KOLEDAR DOGODKOV

Soustvarjamo nacionalne startup programe

Tovarna podjemov vodi tudi program Start:up Slovenija, kar pomeni, da smo Mariborčani močno vpeti tudi v nacionalne start-up programe. Na nacionalni ravni tako soorganiziramo različne programe za podporo start-up podjetjem:
 
Spremljajte stran Start:up Slovenija in se prijavite na e-novice, da ne zamudite kakšnega pomembnega dogodka.   

Koledar

Vsi dogodki
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!