Start:up Maribor welcome package

Postanite del mariborske startup skupnosti  

Start:up Maribor Welcome Package je namenjen vsem startuperjem iz Maribora in drugih delov Slovenije in tujine, ki bi želeli zagnati oziroma razvijati svoje startup podjetje v okviru hitro rastoče mariborske startup skupnosti.
 
Prvi korak, da se nam pridružite je, da se dogovorite za brezplačno uvodno svetovanje, kjer vam bodo prisluhnili izkušeni podjetniški svetovalci in ocenili vašo podjetniško idejo, vašo ekipo ter skupaj z vami izdelali načrt osnovnega paketa svetovanj, in sicer:
  • enomesečna brezplačna uporaba opremljenega delovnega mesta z vso informacijsko infrastrukturo - v okviru Start:up GeekHouse coworking prostorov Tovarne podjemov,
  • vsaj 5 ur brezplačnega svetovanja izkušenih strokovnjakov (razvoj produkta, design, financiranje, crowdfunding kampanje, intelektualna lastnina, družbena omrežja,...) s ciljem pomoči za vključitev v inkubacijske programe Start:up Maribor,
  • informiranje o mariborski startup sceni ter pomoč pri vzpostavljanju povezav v lokalnem start-up ekosistemu ter pomoč pri drugih logističnih izzivih za uspešno integracijo v mariborsko okolje.
 

Stalna svetovalna podpora

Pišite nam na svetovanje@startupmaribor.si, da se dogovorimo za termin uvodnega brezplačnega podjetniškega svetovanja, ki ga izvajajo izkušeni podjetniški svetovalci:


 

 
 

Urban Lapajne
Tovarna podjemov

 
Urban je projektni vodja in svetovalec na Tovarni podjemov, podjetniškem inkubatorju Univerze v Mariboru. Več kot 10 let kot predavatelj in svetovalec sodeluje v slovenski startup skupnosti. Glavnina njegovega dela obsega vodenje različnih programov, tekmovanj in pred-selekcijskih postopkov ter svetovanje podjetjem v zgodnjih fazah.

Nataša Rus
Tovarna podjemov


Nataša je podjetniška svetovalka, vešča reševanja podjetniških izzivov startupov doma in po svetu. Delo s startupi jo izpolnjuje, zato je inkubatorju in njegovim startpom zvesta že več kot 17 let. Vedno dosegljiva, da ti prisluhne, in pomaga poiskati rešitve na tvoje izzive. Poleg generalističnega podjetniškega svetovanja za podjetnike začetnike, je specializirana za področje digitalnega marketinga.   
 

 
 
 

Koledar

Vsi dogodki
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!