Vstop na trg in promocija

Izkušena ekipa Tovarne podjemov je bila v 17 letih soočena z več kot 700 poslovnimi idejami in podjetniškimi poskusi. Z izkušnjami ter s pomočjo najsodobnejših metod (Lean Startup, Design Thinking) ti bomo pomagali:
  • oblikovati ključne elemente tvoje poslovne ideje (vrednost za uporabnika, ciljna skupina, prodajni kanali, cenovni model, konkurenčna prednost in drugi),
  • načrtovati validacijo ključnih predpostavk s pomočjo zgodnjih uporabnikov,
  • načrtovati in izpeljati učinkovit vstop na trg ter nadgrajevati tvoj poslovni model na podlagi odziva trga,
  • zagotoviti celovito promocijsko podporo v fazi načrtovanja in izvedbe.

Poslovni prostor

Urejeni poslovni prostori z optičnim internetom in vso drugo potrebno infrastrukturo so idealni prostor in okolje za zagon startupa. V fazi ideje ti ponujamo delovno mesto v coworking prostoru, startupom pa nudimo tudi urejene individualne pisarne. Nahajamo se v središču mesta Maribor


 

Mentoriranje

Imamo izkušeno ekipo mentorjev s 17 letnimi izkušnjami z delom s startupi. Pomagali ti bomo pri definiranju poslovnega modela, pripravi prvega prototipa in ti svetovali, kako do prvega kupca. Inkubator je ob mentorski podpori idealno okolje za testiranje produktov in rešitev.  
 
 
 
VSI MENTORJI
 

Izobraževanja in treningi

Za vas pripravljamo specializirane delavnice, ki vam pomagajo pridobiti znanja za rast in razvoj. Učimo vas mehkih veščin, ki so nujno potrebna vsakemu podjetniku. 
 

Nepovratna sredstva za razvoj in priprava na investicijo 

Ker je pa na začetku velik izziv tudi financiranje razvoja in nadalje rasti, ti bomo pomagali do nepovratnih sredstev in privatnih virov financiranja, povezovanju z domačimi in tujimi investitorji. Smo tudi organizator PODIM konference, kjer v 1:1 areni vsako leto povezujemo startupe z domačimi in mednarodnimi investitorji. 

Pomemben del priprave na investicijo je tudi »perfekten pitch«. Ponujamo ti izvrstno priložnost, da svoj pitch izpiliš do potankosti z mednarodnim strokovnjakom Frankom Alvarezom
 
 
 

Povezovanje s korporacijami

Imamo tesno sodelovanje s številnimi slovenskimi korporacijami, ki si želijo sodelovanja s startupi. V preteklosti smo jih povezovali preko hackathonov in dogodkov kot je Innovation Jam ter 1:1 srečanj. Iz povezovanj so se razvila partnerstva, kot so:
 

Neformalna druženja

Pripravljamo neformalna druženja startup skupnosti, kjer se izmenjujejo dobre prakse, navezujejo novi poslovni stiki in sodelovanja med startupi in drugimi deležniki iz okolja. Poimenovali smo jih kar Start:up Müsli.  


 

Podpora pri globalni rasti in pomoč pri iskanju investicij 

Tudi, ko tvoj startup preraste začetno fazo razvoja, prodora na trg in rasti, ti želimo stati ob strani. Z zunanjimi partnerji in mednarodnimi povezavami ti pomagamo tudi pri prodoru na tuje trge in iskanju večjih investicij.  

Na sliki Chuck Goldman, mentor naše skupnosti, na obisku v podjetju Chipolo
 

Želiš, da pomagamo tudi tebi?

Če želiš, da pomagamo tudi tebi, piši Nataši, ki bo z veseljem prisluhnila tvoji ideji in organizirala ekipo najboljših mentorjev in svetovalcev, ki ti bodo pomagali na tvoji podjetniški poti.

 


Nataša Rus | Tovarna podjemov
 
Nataša je podjetniška svetovalka, vešča reševanja podjetniških izzivov startupov doma in po svetu. Delo s startupi jo izpolnjuje, zato je inkubatorju in njegovim startpom zvesta že več kot 17 let. Vedno dosegljiva, da ti prisluhne, in pomaga poiskati rešitve na tvoje izzive. Poleg generalističnega podjetniškega svetovanja za podjetnike začetnike, je specializirana za področje digitalnega marketinga.   

 
 
KONTAKT
 

Koledar

Vsi dogodki
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!