OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: INSTAGRAM, FACEBOOK IN EMAIL V PRAKSI

26 februar 2019, ob 19:00 /@KID KIBLA, Maribor
 
S pojavom novih tehnologij in družbenih omrežij postaja komunikacija podjetja s kupci vedno bolj zahtevna in kompleksna. Z njimi lažje in hitreje dosežemo več ljudi, jih segmentiramo glede na njihove interese in jim ponudimo točno to, kar potrebujejo. Ko že imamo občutek, da obvladamo eno platformo, se pojavijo nove funkcionalnosti, ki omogočajo še večji doseg in boljše ciljanje uporabnikov.

Uspeš slediti vsem novostim in izkoriščaš vse priložnosti, ki ti jih nudi določeno družbeno omrežje?

Pridi na pogovor, kjer boš spoznal:

  • kateri ciljni publiki je določeno družbeno omrežje namenjeno in kaj lahko z njim dosežeš,
  • katera orodja so na posameznem omrežju najbolj »vroča« in katere njihove funkcionalnosti ti lahko prinesejo največjo pozornost,
  • konkretne primere dobre prakse na posameznem omrežju,
  • največje spremembe v zadnjih mesecih na teh omrežjih in kako jih lahko obrneš sebi v korist,
  • zakaj je email marketing še vedno ena izmed najbolj učinkovitih in cenovno ugodnejših marketinških kanalov.

Na pogovor s strokovnjaki digitalnega marketinga

Damir Butkovič se z digitalnim marketingom ukvarja že več kot 10 let. Samostojno pot je pred več kot desetimi leti začel z digitalno agencijo v avstralskem Melbournu, kjer je prepričal prve naročnike. Pot ga je preko indonezijskega Balija vodila do Ibize, kjer danes vodi full-service digitalno agencijo Ibiza Digital Agency. Digitalni marketing izvaja za različne naročnike iz celotnega sveta. Njegovo vodilo pa je vseskozi učinkovitost. Njegov zadnji projekt je lastna linija spletnih prehranskih dopolnil pod blagovno znamko VITALTEC.

Marko Petrej, grafični oblikovalec, programer, predavatelj, podjetnik. S področjem spletnega komuniciranja, grafičnim oblikovanjem in izdelavo spletnih strani se ukvarja že 18 let. zadnjih 11 let v svojem podjetju NAVDIH.NET. Z delom na številnih projektih si je pridobil široko paleto znanja in dragocene izkušnje. Kot strokovnjak na področju spletnega komuniciranja in izdelave spletnih strani je uspešno predaval in svetoval številnim podjetjem iz različnih branž (od industrije, prodaje, storitvene dejavnosti do športa in kulture), med njimi tudi podjetnikom začetnikom.

Tanja Ciglarič je izkušena marketinška svetovalka z več kot 10 letnimi izkušnjami na področja digitalnega marketinga.  Z njeno blagovno znamko Marketing malih podjetij pomaga številnim podjetjem z novim znanjem iz področja marketinga, v zadnjem letu pa se je posebej specializirala za marketing na družbenih omrežjih. S praktičnimi delavnicami in seminarji želi podjetnikom približati digitalni svet, ker opaža, da je še veliko podjetij, ki ni pripravljena na bodoče potencialne kupce mlajše generacije. Ta generacija bo v prihodnosti potrošnjo korenito spremenila.

Pridi na večer zanimivih digitalnih zgodb in se uči od najboljših. Pogovor bo vodil podjetniški svetovalec in vodja projektov na Tovarni podjemov, Urban Lapajne. Na dogodek, namenjen podjetnikom  in potencialnim podjetnikom, se je potrebno prijaviti.

 

Program

19:00 – 20:30 Instagram, Facebook in email v praksi

Lokacija

KID Kibla, Ulica kneza Koclja 9, Maribor 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Karmen Trs
Tovarna podjemov, Podjetniški inkubator UM
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!