PODJETJE


Organics Nutrients

 
Leto ustanovitve: 2017
Spletna stran: www.organicsnutrients.com
Zgodba o Organics Nutrients se je v začetku leta 2017 pričela iz želje vzgojiti največje, najbolj zdrave in najbolj okusne rastline na naraven način. Umetna gnojila hitro razvrednotijo zemljo, saj je ne bogatijo, temveč le vnašajo rastlinam potrebne snovi. Na drugi strani pa umetna gnojila negativno vplivajo na strukturo in teksturo tal. Z uporabo gnojil Organics Nutrients bomo skupaj pripomogli k donosnejšim rastlinam in bolj zdravemu planetu.

Produkt

Organics Nutrients ponuja organsko gnojilo iz iztrebkov mokarjev. Mokarji (Tenebrio molitor) in ličinke se prehranjujeo z pšeničnimi otrobi, zelenjavo in sadjem. S tako vrhunsko prehrano, skozi celoten cikel rasti ličink dobimo gnojilo vrhunske kakovosti. Gnojilo je naravni ojačevalec zemlje in ponuja širok spekter bioloških koristi. Zaradi koristnih mikroorganizmov in koristnih bakterij spodbudi robustno rast rastlin, izboljša pogoje iz območja korenin in ustvari visoko proizvodne rastline. V prihodnje bodo izdelovali tekoča in suha organska gnojila, ki bodo tudi na osnovi iztrebkov mokarjev.

Primarna konkurenca so trgovske verige, ki prodajajo gnojila bodisi organska ali umetna po nižjih cenah in imajo večje količine.

Konkurenčna prednost Organics Nutrients je zaradi samih snovi, ki jih gnojilo vsebuje napram drugim gnojilom (koristni mikroorganizmi, koristne bakterije, hitin, glive,...).

Kontakt:

Bojan Kujavec s.p.
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor
Slovenija
 
t: 031 662 652
e: info@organicsnutrients.com
FB: facebook.com/Organicsnutrients/
Kontaktna oseba: Bojan Kujavec
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!