PODJETJE


Safy

 
Leto ustanovitve: 2017
Spletna stran: safybag.com

Problem

Telefon, dokumenti in denar so najpogostejše tarče nepridipravov. Veliko ljudi tako med potovanji kot tudi med vsakodnevnimi obveznostmi skrbi za varnost teh predmetov. Na trgu že obstajajo različne torbice in prenosni sefi, a so nepraktični za vsakdanjo uporabo ter neprivlačnega izgleda. 

Rešitev

V podjetju Safy so razvili prvo dizajnersko in personalizirano torbico, ki popotnikom in tudi vsakdanjim uporabnikom zaradi trših materialov in varovalnih mehanizmov nudi popolno varnost in udobje kjerkoli ter kadarkoli. Torbica se zaklepa z varno tri številčno ključavnico, ima vgrajen senzor gibanja in alarm ter je vodoodporna. Vanjo je mogoče shraniti do 3 pametne telefone, potne liste in ključe. Ima prostor za hiter dostop do 4 bančnih kartic z RFID zaščito ter žepek za denar z magnetnim zapiranjem. Oblečena je v soft touch material in tako privlačnejša za dotik. Zamenljiv pokrov vsebuje poseben vmesnik, kar uporabniku omogoča izbiro lastnega dizajna.

Ekipa

Soustanovitelja podjetja Safy sta Nataša in Andrej Brumec, ki sta idejo za razvoj torbice dobila na potovanju. V ekipo sta za področje marketinga povabila še Danijela Žižka. 

Promocijski video

Vizitka

Safy d.o.o.
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor

Kontaktna oseba in email: Andrej Brumec
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!