NOVICA


Izziv za najboljše podjetniške ideje

 
Meniš, da imaš obetavno podjetniško idejo in jo želiš razviti ter popeljati na trg? Pridruži se podjetniški skupnosti Start:up Maribor in postani član Tovarne podjemov, ki že vrsto let uspešno pomaga podjetnikom pri presoji podjetniških idej, ustanovitvi startup podjetij, postavitvi poslovnega modela, vse do vstopa na globalna tržišča. S sodobnimi programi, mrežo domačih in tujih strokovnjakov in mentorjem, ti pomagamo v vseh fazah razvoja startup podjetja.  

KAKO?

Do 26. septembra prijavi svojo podjetniško idejo tako, da izpolniš prijavnico.

Prijava naj vsebuje:
  1. Opis problema, ki ga rešuje nov izdelek, storitev ali proces
  2. Opis ključnih potencialnih kupcev in trgov
  3. Kratka predstavitev podjetnika ali podjetniške skupine
Prijavnico najdeš tukaj.

Po oddani prijavi te bomo povabili na prvo svetovalno uro, kjer bomo skupaj določili, kje, kako in kateri naši strokovnjaki ti lahko pomagajo pri realizaciji tvoje podjetniške ideje. Hkrati te bomo vključili v aktualni program usposabljanj, odvisno od faze v kateri se nahaja ideja ali startup podjetje. Vse prijavljene ideje in startup podjetja, ki bodo primerna za vključitev v inovativno okolje Tovarne podjemov bomo tudi vključili. 

Dodatne informacije in pomoč pri izpolnjevanju prijave: 02 229 4 276, jure.verhovnik@irp.si

DODATNA VZPODBUDA ZA NAJBOLJŠE IDEJE

Med vsemi predstavljenimi idejami bomo izbrali predvidoma najboljše 3 in jih nagradili s »paketom za hitrejši štart« v vrednosti 3.000 EUR, ki vključuje brezplačno uporabo pisarn, mentorsko podporo sodelavcev Tovarne podjemov in svetovalne storitve izkušenih podjetniških mentorjev iz različnih področij (glede na potrebe vašega startupa). Na predstavitev te bomo pripravili v okviru delavnice Sprejmi izziv in pitchaj idejo, ki bo 28.9.2017. Pripravljalni delavnici bo sledila predstavitev vseh prijavljenih idej pred komisijo in izbor najboljših.

KDO SE LAHKO PRIJAVI

Na natečaj se lahko prijavite študenti dodiplomskega in podiplomskega študija, pedagoški delavci in raziskovalci na Univerzi v Mariboru  ter posamezniki z inovativno idejo, ki ste študij zaključili pred največ tremi leti.  V kolikor se v tej ciljni skupini ne najdeš, nas kontaktiraj, da ti predstavimo druge aktualne programe v okviru Iniciative Start:up Maribor.

Sodelovanje na natečaju in vključitev v Tovarno podjemov je brezplačna.

KLJUČNE KORISTI

  1. Aktualne in brezplačne podjetniške delavnice in izobraževanja
  2. Svetovanja izkušenih podjetniških mentorjev
  3. Možnost ugodne uporabe pisarn ali delovnega mesta v inkubatorju z vso sodobno opremo in drugo infrastrukturo
  4. Promocija podjetja
  5. Pomoč pri povezovanju z investitorji in iskanju drugih virov financiranja
  6. Dostop do koristnih kontaktov in povezav
  7. Vključitev v podjetniško skupnost motiviranih posameznikov, ki si medsebojno pomagajo z izmenjavo izkušenj in poslovnih povezav  
Avtor: Nataša Rus, 31. 08. 2017
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!