NOVICA


Brezplačna pomoč Tovarne podjemov pri prijavi na razpis P2

 
Izkoristite brezplačno pomoč pri pripravi dokumentacije za razpis P2 2022. Razpis je objavljen tukaj: https://podjetniskisklad.si/sl/razpisi

Pomoč vsebuje:

  • Sooblikovanje vsebinskega dela prijavnice (poslovni model in finančni načrt)
  • Sooblikovanje pitcha in priprava na pitch za DEMO dan.
  • Administrativna podpora pri oddaji razpisa
 

Želite pripraviti celovito prijavo ter si povečati možnosti uspeha na razpisu, vendar...

  1. Ne veste, kako se lotiti zadeve, hkrati pa nimate neomejene količine časa, da bi vse sami naštudirali?
  2. Odlično obvladate razvoj produkta, ne znate pa projekta predstaviti tako, da bo komisija razumela problem in rešitev, ki jo ponujate s produktom?
  3. Številke nikoli niso bile vaša najljubša stvar, zato vas priprava finančnega načrta še posebej spravlja v negotovost?
Dovolite, da vam pri tem pomagajo mentorji Tovarne podjemov, ki imajo 20 letne izkušnje pri podpori startup podjetij, med drugim tudi pri pripravi in prijavi na razpis P2.

3 razlogi, zakaj po brezplačno pomoč

Praktični napotki in vodenje čez posamezne elemente

Prejmete vsebinska izhodišča in praktično znanje za validacijo vaše ideje, pomoč pri razmisleku o poslovnem modelu ter orodje za pripravo finančnega načrta z razloženimi  vsemi postavkami.

Osebni mentor

Dodeljen mentor vam bo na voljo cel čas, pomagal vam bo razmišljati, spodbujal vas bo in vam pomagal tudi v najtežjih trenutkih.

Vključitev v inkubator

Vse, ki nas boste prepričali z idejo, motiviranostjo ekipe in pripravljenostjo gristi do konca, vas bomo vključili v inkubator, s čimer postanete del družine startup in scaleup podjetij Tovarne podjemov, za katero je značilno, da si pomaga, z nasveti in poslovnimi povezavami. Skupaj zmorete več!