OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Kako smo v petih letih zgradili samoroga

4 november 2021, ob 19:00 /Online in Tovarna podjemov
 
Dansko podjetje Pleo, ustanovljeno 2015, poslovnim uporabnikom ponuja rešitev za enostavno evidentiranje poslovnih izdatkov (poenostavlja upravljanje s stroški s pomočjo pametnih plačilnih kartic). Velja za enega najhitreje rastočih evropskih fintech podjetij, ki je v petih letih prejelo 228.8 milijona $ investicij tveganega kapitala in ob zadnjem vrednotenju doseglo 1,7 milijarde.

V prvem letu so nanizali več kot 1.000 B2B kupcev in zaposlili več kot 50 ljudi. Danes ekipa šteje 330  članov, ki delujejo v Londonu, Stockholmu, Berlinu, Madridu in Kopenhagnu.

Mariborčan Alen Cvišić je bil prvi zaposlen v podjetju in od samega začetka vodi marketinški oddelek. V pogovoru bo z nami delil izkušnjo, kako je voditi eno izmed ključnih funkcij hitrorastočega podjetja.
 

Od startuperja do investitorja

Alen ima ob vseh dosežkih tudi startupersko zgodovino, ki se je začela s študentsko aplikacijo Footure (razvil znotraj prve generacije Telekomovega programa TSstartup). Nato je prevzel marketing v londonskem tehnološkem startupu Peekster, hkrati pa v Sloveniji kot vodja produktov sodeloval v digitalni agenciji Creativio.

Tik pred Pleom je prevzel še vlogo growth marketingarja v Foundersu, največjem nordijskem startup studiu, katerega soustanovitelj je bil Kirkbi (LEGO). Danes je mentor startupom v okviru londonskega Seedcampa (sklad tveganega kapitala) in podpora startupom pri hitri rasti ter pridobivanju investicij znotraj Day 1.

Pridi na pivo ali nas spremljaj preko spleta

Tokrat se bomo poslužili HIBRIDNE oblike dogodka. Alen bo z nami v živo, zato v kolikor ga želiš spoznati osebno in se podružiti z drugimi ambicioznimi slovenskimi podjentiki, vabljeni k nam na Tovarno. Mi bomo poskrbeli za dobro pivo, ti pa za vprašanja Alenu. :)

Če se vidimo preko spleta - na dan dogodka boš na svoj email naslov, ki ga boš navedel/la ob prijavi, dobil/a povezavo do dogodka. 

O čem bomo govorili

  1. Kako in zakaj je Pleo v tako kratkem času tako hitro rastel.
  2. Na čem je temeljila rast in kako so se mehanizmi spreminjali skozi razvojne faze.
  3. Kaj obsega marketing v B2B SaaS podjetju, ki zagotavlja finančne storitve.
  4. Kako se je marketing spreminjal skozi različne razvojne faze.
  5. Kaj pomeni voditi marketing v enem izmed najbolj svežih evropskih fintech samorogov.

Jedrna ekspertiza Alena je marketing. Zato vam bo poleg zgodb iz prve roke postregel tudi s praktičnimi marketinškimi nasveti in prijemi, ki se jih je posluževal v podjetju Pleo.

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen vsem, ki se želite učiti iz zgodb drugih podjetnikov, se družiti z enakomislečimi in širiti svojo mrežo stikov. Še posebej vsem, ki delate na trgu SaaS storitev in razvijate fintech rešitve.

Program

19:00 - 20:30 Start:up Müsli: Kako smo v petih letih zgradili samoroga
 

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

Online in v živo! V živo se vidimo na Tovarni podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje. Vsi, ki nas boste spremljali online, boste na dan dogodka na svoj email prejeli Zoom povezavo. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naloži zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvari račun. Brez tega ne boš mogel/la dostopati do Zoom učilnice dogodka.Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!