OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Prodaja na Amazonu – zakaj, kdaj in kako

14 oktober 2021, ob 19:00 /Tovarna podjemov
 
"Za več kot polovico vseh potrošnikov v Združenih državah Amerike se nakupni proces začne z iskanjem želenega izdelka na platformi Amazon.com ali mobilni aplikaciji. S pomočjo ključnih znanj iz prakse o platformi Amazon si lahko zagotovite dostop do več sto milijonskega trga," pravi Matej Peršolja, ki svojo rešitev Carlock prodaja izključno preko Amazona in je uspel prehoditi pot od 0 do 50.000 $ prodaje na mesec na Amazonu!

Pridi na sproščen podjetniški pogovor - Start:up Müsli, na katerem bomo s tremi podjetniki odkrivali ozadje uspešnega nastopa na ameriškem največjem spletnem trgovcu Amazonu. Svojo zgodbo nastopa na Amazonu bosta poleg Mateja Peršolja delila še Nika Kramžar iz Chipola in Nik Vene iz NV Holders, ki mu je glavni preboj na trg uspel prav s sklenjenim partnerstvom z Amazonom. 

 

Več o korakih do uspešne prodaje na Amazonu na posebni delavnici 

Pred podjetniškem pogovoru bo pri nas nas Tovarni Nik Vene izvedel 3-urno delavnico, kjer boste udeleženci spoznali detajlne korake in postopke, kako si ustvariti račun na Amazonu, kako pripraviti tržno analizo, dober "listing", kako na Amazonu graditi svojo blagovno znamko in še mnogo več. Če se prepoznaš v vsebini, klikni TUKAJ in se prijavi. 

O čem bomo govorili?

  1. Pozicioniranje Amazona kot prodajnega kanala ob bok z drugimi (prednosti, slabosti, nevarnosti, priložnosti).
  2. Zakaj in kdaj na Amazon.
  3. Kako določiti cilje ter potrebne resurse (denar, človeški viri, čas, kompetence...) za vstop na Amazon.
  4. Strategije vstopa.
  5. Kateri so največji izzivi upravljanja zalog, proizvodnje, pa tudi logistike ter najboljše rešitve.

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen vsem, ki se želite učiti iz zgodb drugih podjetnikov, se družiti z enakomislečimi in širiti svojo mrežo stikov.

Program

19.00 – 20.30 Start:up Müsli: Prodaja na Amazonu - zakaj, kdaj in kako 
 

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek se strinjate z zgornjimi pogoji.

Kdo je Nika Kramžar?  

Nika je vodja marketinga v podjetju Chipolo, ki je ena izmed najboljših blagovnih znamk na svetu na področju iskalnikov predmetov. S svojim projektom je skupina sedmih prijateljev leta 2013 sodelovala na platformi Kickstarter in se do danes razvila v mednarodno podjetje, ki svoje produkte pošilja v več kot dvesto držav po vsem svetu. Danes sodeluje tudi s tako velikimi multinacionalkami, kot sta Apple in Google. Podjetje je prejemnik številnih nagrad, med njimi nagrade za inovativnost na največjem mednarodnem zabavne elektronike sejmu CES. Z Amazonom ustvarijo 40 % spletne prodaje.

Kdo je Matej Peršolja?

Matej je direktor in soustanovitelj podjetja Protectus d.o.o. Njihov produkt CARLOCK je sistem, ki omogoča lastnikom avtomobilov spremljanje dogajanje v povezavi z njihovim jeklenim konjičkom. Naprava vibracijah, nepooblaščenih vžigih motorja, premikih vozila in o načinu vožnje. S podjetjem so bili sprejeti v pospeševalnik Start Labs v Beogradu in prejeli investicije ameriških, izraelskih in slovenskih investitorjev. Njihov produkt se prodaja v Združenih državah Amerike, Franciji, Italiji, Nemčiji in Savdski Arabiji.

Kdo je Nik Vene?

Nik Vene je ustanovitelj in direktor podjetja NV Holders, ki se je v 2014 trgu predstavilo z izvirnim držalcem za srajce T-Holder. Z njim in njegovo izboljšano različico je podjetje uspešno zbralo sredstva na Kickstarterju, kasneje se podalo še v razvoj držalca, namenjenega nežnejšemu spolu.
Poleg lastne spletne trgovine zelo uspešno prodaja izdelke tudi na spletni platformi Amazon in v svoji panogi predstavlja enega izmed vodilnih prodajalcev.

Lokacija

Vidimo se v živo! Pridi na Tovarno podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!