OPIS DOGODKA


Prodaja, prodaja, prodaja

15 september 2020, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
Spretnosti prodaje se lahko naučiš. Kot dober prodajalec se ne rodiš. Tak postaneš z uporabo določenih tehnik in veliko vaje.
 
Če želiš povečati prodajo in se znebiti strahu pred tem, kakšno bo stanje na bančnem računu prihodnji mesec, pridi na delavnico s Silvestrom Kmetičem, ki je usposobil že več kot 5.000 profesionalnih prodajnikov, imel več kot 50.000 osebnih prodajnih sestankov in več kot 300.000 slušateljev na svojih predavanjih.
 
V kratkem času in s konkretnimi tehnikami te bo pripeljal do boljših prodajnih rezultatov. Izpopolnil boš svoje prodajne spretnosti in izkoristil potencial, ki ga nosiš v sebi.
 
Pridruži se peščici najboljših prodajalcev in se uči iz napak drugih. Pridi na delavnico in spoznaj Silvestrove praktične primere prodaje, ki jih je nabiral v svoji 25-letni karieri, tako na nivoju B2B, kot tudi na B2C. Pod drobnogled bomo dali tudi prodajni pogovor z najbolj zahtevnimi potencialnimi kupci.

   

Kaj se boš naučil?

Na delavnici boš spoznal:
  • najbolj pogoste zmote v prodaji in pri pogajanjih, ki jih prodajalci nenehno počnejo,
  • konkretne tehnike, s katerimi boš prodal več,
  • kako se lotiti prodaje najbolj zahtevnim potencialnim kupcem,
  • trike, nasvete in napake pri prodaji zahtevnim kupcem,
  • praktične primere iz 30 let izkušenj v B2B in B2C prodaji. 

Dobil boš pa tudi odgovore na vsa svoja vprašanja, vezana na prodajo. Pripravi jih!
 

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki želite:
  • postati odlični prodajalci in povečati prodajne številke podjetja,
  • se izogniti pogostim napakam, ki jih počne večina prodajalcev,
  • dobiti odgovore na svoje izzive v prodaji,
  • začeti uživati v prodaji,
  • se ustrezno pripraviti na prodajo tudi najbolj zahtevnim potencialnim kupcem. 

Program

15:00 – 18:00  Prodaja, prodaja, prodaja  

   

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.
 
Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Kdo je Silvester Kmetič?

Silvester je podjetnik, poslovni trener, coach in generalni direktor KHD Group Slovenija. K boljšim rezultatom je »popeljal« že številne podjetnike, športnike, politike, mladostnike in posameznike, ki so si želeli doseči nadpovprečno uspešnost. Ne le v rodni Nemčiji, Silvester izvaja treninge tudi v podjetjih in organizacijah v Sloveniji, Avstriji, Švici, Srbiji in na Hrvaškem. Vselej na sproščen in praktičen način.
 
Že 25 let aktivno deluje na področju prodaje in od leta 1992 uspešno razvija svoje podjetje SK Company. Kot oseba z zelo dobro razvitim podjetniškim čutom je leta 2011 ustanovil slovensko podružnico nemškega podjetja z imenom KHD skupina, kjer uspešno deluje kot poslovni trener in coach. V svoji več kot 25 let dolgi karieri je usposobil več kot 5.000 profesionalnih prodajnikov, imel več kot 50.000 osebnih prodajnih sestankov in več kot 300.000 slušateljev na predavanjih.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!