OPIS DOGODKA


Start:up GROOVE in Pitch Müsli

9 december 2014, ob 19:00 /KIBLA
 

MARIBORSKA START:UP SKUPNOST, LET'S GROOVE!

Praznujemo podjetniško živahno leto 2014! Naši startuperji so nas redno razvajali s spodbudnimi novicami ter preboji doma in v tujini. Startup skupnost našega mesta je živahna kot še nikoli doslej. Podjetniški program teče na polnih obratih, kar dokazujejo zavidljive številke. 

Da nazdravimo odhajajočemu letu in se ambiciozno zazremo v novo, te v torek 9.12. 2014 ob 19.00 vabimo v KIBLO na START:UP MARIBOR GROOVE 2014. Groove bomo pričeli s predstavitvijo mariborskih podjetniških upov in nadaljevali z dobro glasbo in zabavo.  

PREDSTAVI SVOJO IDEJO NA PITCH MÜSLI-JU OB 19. URI 

Če želite v 3 min predstaviti svojo idejo startup skupnosti in zbrati feedback občinstva ter se hkrati potegovati za 6 mesecev brezplačne uporabe prenovljenih Start:up Geek House prostorov v Tovarni podjemov, potem se prijavi na info@startupmaribor.si. Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali 10 najobetavnejših in najbolj dodelanih predstavitev. K prijavi obvezno pripnite kratek opis ideje in vašo predstavitev v .pdf obliki.

torek, 9. decembra bo ob 14. uri na Tovarni podjemov potekala pripravljalna delavnica za pripravo zmagovalne predstavitve - PRIJAVI SE TUKAJ. Delavnica je odlična priložnost, da izpilite vašo predstavitev.
   

ZABAVA ZAGOTOVLJENA

Za startup groove bodo poskrbeli 6pack Čukur & #ŠlukiSuzuki in razigran DJ. Za hrano, pijačo bomo poskrbeli mi, dobro voljo pa prineseš Ti!

ZAGOTOVI SI SVOJE MESTO

Udeležba na dogodku je brezplačna. Število mest je omejeno, zato se hitro prijavi in zagotovi svojo mesto. 
    


Program Start:up Maribor Geekathon se izvaja v okviru programa Start:up Maribor v sodelovanju s start-up šolo HEKOVNIKEU CODE WEEKFERI UMUniverzo v MariboruRAZ:UM-om in Microsoft Innovation Centrom. Program sofinanicira Mestna občina Maribor,  Javna agencija SPIRIT Slovenija in MGRT
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Urban Lapajne
Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru
T: +38641372418
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!