OPIS DOGODKA


Start:up Maribor Founders Meetup Junij 24'

20 junij 2024, ob 13:00 /VINAG
 
Pred  tabo je priložnost za druženje z uspešnimi podjetniki, ustanovitelji startupov, ki so svojo pot začeli pod okriljem Tovarne podjemov, danes pa z nami sodelujejo kot mentorji novim generacijam, ki se pridružujejo inkubatorju. 

Dogodek je namenjen krepitvi mariborske startup skupnosti s katerim želimo povezati ustanovitelje startup podjetij, tiste 'ta sveže', s tistimi, ki imajo že izkušnje z gradnjo startup podjetja in lahko pomagajo z nasveti in povezavami. 

Včasih nadobudni startup začetniki, danes vračajo v okolje in so aktivno povezani s slovensko startup skupnostjo. Spoznaj jih in ugotovi ali ti lahko kako pomagajo na tvoji podjetniški poti. 
 

IZPOLNI PRIJAVNICO

Zakaj se moraš udeležiti?

Priložnost za mreženje, nove ideje, povezave, poslovne priložnosti in odgovore na aktualne izzive.
Tudi priložnost za spoznavanje potencialnih partnerjev in strank.

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen ustanoviteljem startup in scaleup podjetij, mentorjem, investitorjem in drugim aktivnim posameznikom slovenskega startup ekosistema.  

Program

13:00 – 16:00  Poslovno mreženje ustanoviteljev startup, scaleup podjetij z uspešnimi podjetniki in mentorji 

Lokacija

Vinag, Trg svobode 3, 2000 Maribor 

Prijava 

Udeležba je brezplačna, prijava obvezna. 
 

IZPOLNI PRIJAVNICO

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Aktivnost se izvaja v okviru aktivnosti JR Start-up konzorcij, in vaši osebni pdatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta Slovenski podjetniški sklad in Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. Razumem, da z udeležbo na dogodku postanem prejemnik-ca novic Tovarne podjemov, ki je nosilec blagovnih znamk Start:up Maribor, Start:up Slovenija, Tovarna podjemov in Podim conference. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!