OPIS DOGODKA


Orodja in pripomočki za social media managerje

26 avgust 2022, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
Končno lahko tudi ti dobiš svoje življenje nazaj!
 
Se ti dogaja, da v svojem delu neizmerno uživaš, ampak ima tvoj dan preprosto premalo ur? Ne samo tebi… Veliko social media managerjev ima ta izziv. Priprava materialov, pisanje objav in urednikovanje spletnih strani vzame veliko časa…

Posebej, če želiš svoje delo dobro opraviti. Ampak kako, ko pa ima dan premalo ur? Kako, ko pa te stranke kličejo vsako drugo minuto?

Obstaja rešitev za tvoj izziv: sistem in orodja!

Kot social media manager moraš obvladati veliko stvari. Če želiš vse obvladati, moraš sistemizirati svoja opravila, da lahko narediš več v krajšem času… Nekatera opravila boš še vedno moral opraviti sam, druga pa lahko prevzamejo določena orodja.

Torej, če želiš svojemu dnevu dodati nekaj ur, povečati svojo produktivnost, delati manj in zmanjšati nivo stresa, ki ga doživljaš, potem pridi na delavnico.
 

Kaj te bomo na delavnici naučili?

Na delavnici boš spoznal_a:
  • kateri trik ti bo privarčeval ogromno časa – z njim takoj veš, na kateri e-mail odgovoriti najprej, na katerega pa nikoli …
  • Legendarno »3,2,1 Productivity Method«, ki ti bo pomagala pri fokusiranju na stvari, v katerih si dober, tvojo produktivnost pa bo povečala 3- do 5-krat …
  • Najboljša orodja, ki obstajajo na trgu za social media managerje, ki ti bodo pomagala avtomatizirati delo in prihraniti čas …
  • Skrivno orodje, ki bo preprečevalo tvojim strankam ali šefu, da te kličejo po 23. uri zvečer ...
  • In veliko, veliko več. 

Kaj potrebuješ?

Računalnik ali papir in pisalo za pisanje zapiskov.

Komu je delavnica namenjena?

Vsem social media managerjem v podjetjih, ki želijo organizirati svoje delo tako, da bodo naredili več in bolje v krajšem času.

Komu delavnica ni namenjena?

Vsem, ki želite le videti, o čem bomo govorili. Delavnica je prirejena posebej za social media managerje, z namenom dvigniti njihovo produktivnost in pridobiti čas.

Program

15:00 – 16:30 Orodja in pripomočki za social media managerje
 

Kdo je Damir Butkovič?

Damir Butkovič se z digitalnim marketingom ukvarja že več kot 15 let. Samostojno pot je pred več kot petnajstimi leti začel z digitalno agencijo v avstralskem Melbournu, kjer je prepričal prve naročnike. Pot ga je preko indonezijskega Balija vodila do Ibize, kjer danes vodi full-service digitalno agencijo Ibiza Digital Agency. Digitalni marketing izvaja za različne naročnike iz celotnega sveta. Njegovo vodilo pa je vseskozi učinkovitost. Na poti digitalnega marketinga je pomagal že mnogim startup podjetjem, med njimi tudi slovenskim Vitja.si, Go4Goal, Maestro Amadeus in drugim.

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!