OPIS DOGODKA


E-mail marketing v praksi

22 avgust 2022, ob 13:00 /Tovarna podjemov
 
Nauči se pisati tako dobre emaile, da jih bodo bralci enostavno želeli odpreti.

Spoznaj tehnike pripovedovanja zgodb v e-mailih, praktične primere in case studyje, ki lahko pomagajo tudi tebi.

 


Pisanje e-mailov ni instant »obrt«, kot so mogoče objave na socialnih omrežjih. Tudi njihov namen je čisto drugačen. Primarno so orodje za komunikacijo in zato jih moraš tako razumeti, če želiš uspešno pisati e-maile svojim bralcem.
 
Še preden pritisneš “send now”, še enkrat razmisli - ali bralca na drugi strani zares zanima, kar si ravnokar napisal/a? Se ga bo kakorkoli dotaknil, spremenil njegov dan, vsaj zvabil nasmeh na njegov obraz? Ali pač ne? In »delite« ….
 
Zato, da bodo tvoji e-maili takšni, da bodo pritegnili bralca, te vabimo na delavnico  “E-mail marketing v praksi”, kakšne so zakonitosti e-mail marketinga in kako pisati e-maile, ki povečujejo »open rate« in dosežejo želen učinek, pa naj bo to prodaja ali pa drug cilj, ki ga zasleduješ.

Kaj te bomo na delavnici naučili?

  • Kaj je namen e-mailov
  • Kako negovati svoje kontakte & zakaj jih ne smeš jemati za samoumevne
  • Razlika med vsebinskimi in prodajnimi e-maili in kako jih pisati
  • Predloge za pisanje e-mail naslovov, ki jih bodo ljudje dejansko odprli
  • Triki & tehnike pripovedovanja zgodb v e-mailih
  • Kje iskati ideje za dobre e-maile
  • ActiveCampaign – učinkovito orodje za upravljanje baze kontaktov in pošiljanje e-mailov

Kaj potrebuješ?

Na delavnico prinesi nekaj, kamor boš zapisoval_a svoje ideje. Čaka te nekaj praktičnih vaj.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je zate če:
  • se želiš naučiti pisati e-maile, ki bodo poskrbeli, da bodo tvoji bralci uživali v prebiranju (prodaja je logična posledica dobro zastavljenega odnosa).
  • iščeš nove ideje za pisanje v digitalnem marketingu. Znanja o e-mail marketingu lahko (delno) preneseš tudi na ostale kanale.
  • želiš spoznati orodje ActiveCampaign, ki lahko dvigne tvoj e-mail markerting in posledično prodajo na višji nivo.

Program

13:00 – 16:00 E-mail marketing v praksi
 

Kdo je Damir Butkovič?

Damir Butkovič se z digitalnim marketingom ukvarja že več kot 15 let. Samostojno pot je pred več kot petnajstimi leti začel z digitalno agencijo v avstralskem Melbournu, kjer je prepričal prve naročnike. Pot ga je preko indonezijskega Balija vodila do Ibize, kjer danes vodi full-service digitalno agencijo Ibiza Digital Agency. Digitalni marketing izvaja za različne naročnike iz celotnega sveta. Njegovo vodilo pa je vseskozi učinkovitost. Na poti digitalnega marketinga je pomagal že mnogim startup podjetjem, med njimi tudi slovenskim Vitja.si, Go4Goal, Maestro Amadeus in drugim.

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!