OPIS DOGODKA


Postani profi prodaje na Etsy

10 marec 2022, ob 15:00 /Online
 
Želiš uspešno prodajati na Etsy? Pridruži se programu, ki ti omogoča, da postaneš profi prodaje na Etsy. V okviru programa te bomo opremili s praktičnim znanjem za uspešno delovanje Etsy trgovine. 

Etsy je spletna platforma, ki omogoča umetnikom, obrtnikom in ustvarjalcem prodajati svoje ročno izdelane, unikatne kose oblačil, nakita, dekorja za dom, umetniških izdelkov, igrač in še mnogo več. Trenutno je na njej aktivnih več kot 1,5 milijona uporabnikov, ki svoje izdelke prodajajo več kot 21,7 milijonom aktivnim kupcem.
 

Program


 
28.01.2022, 15:00 - 18:00 Osnove prodaje na Etsy: pravila specifična za Etsy + nekaj osnov podjetništva



 
17.02.2022, 15:00 - 18:00 Ključna stranka na Etsy, kako jo nagovoriti*



 
23.02.2022, 15:00 - 18:00 Kako nas stranke na Etsy najdejo + raziskovanje ključnih besed (SEO)*



 
03.03.2022, 15:00 - 18:00 Etsy SEO + zapis ključnih besed*



 
10.03.2022, 15:00 - 18:00 Etsy oglaševanje + uporaba statistike*

*Sprememba v terminu delavnice

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena vsem, ki ste prepoznali svojo priložnost na Etsy-ju in želite postati mojster prodaje na tej platformi.  

Pogoji za sodelovanje

Vzpostavljena Etsy trgovina in minimalno 8 ur na teden časa, da se ukvarjaš z nalogami, ki jih bomo dali po posamezni delavnici.

S prijavo v program se zavezuješ k udeležbi na vseh petih delavnic. Udeležba samo na posamezni delavnici ni možna.

Maksimalno število udeležencev je 10 podjetij (lahko sta prisotna več kot en član tima, a delamo le na 10 Etsy trgovinah).
 
Prijave zbiramo do 21. januarja 2022. Odločitev o izboru udeležencev sporočimo 25. januarja.

Prednost pri izboru imajo inkubirana podjetja Tovarne podjemov in inovativna startup ter scaleup podjetja.

Kdo je Anita Česnik Mažgon?

Anita je lastnica in ustanoviteljica blagovne znamke »All Little Rockstars«, ki jo kot »hobi podjetje« ustanovila leta 2012 z odprtjem prve spletne trgovine na platformi Etsy. Od leta 2018 je v podjetju tudi zaposlena. Leta 2015 je v Novi Gorici ponovno na test postavila svojo inovativnost in se udeležila Start up vikenda. S svojim inovativnim predlogom, kvačkano zibelko »Feather nest«, je na koncu zmagala.

Poleg prodaje na Etsy-ju  že od leta 2017 predava »Osnove prodaje na Etsy-ju« in izvaja delavnice »Etsy SEO« širom Slovenije. Številnim ustvarjalcem je že pomagala do odprtja ali izboljšanja svoje trgovine na Etsy-ju. Je tudi ustanoviteljica in administratorka Facebook skupine »Slovenski Etsy podjetniki«, ki šteje preko 4000 članov.

Splošni pogoji prijave

Program je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se snema. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Posnetki in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Posnetki se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek se strinjate z zgornjimi pogoji.
 
 

Lokacija

Online! Na dan dogodka boste na svoj email prejeli Zoom povezavo. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naloži zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvari račun. Brez tega dostop do Zoom učilnice dogodka ne bo mogoč.





 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!