OPIS DOGODKA


PitchFest 2024 povezujemo talente in podjetja

15 april 2024, ob 09:00 /EPF Maribor
 
Iščete ambiciozne, kompetentne in k rezultatom usmerjene mlade študente, ki si želijo svojo karierno pot začeti v vašem podjetju? Študirate na Univerzi v Mariboru in iščete karierne izzive? Imate celo svojo podjetniško idejo?
 

Vzpostavljamo most med talenti in uspešnimi podjetji

Univerza v Mariboru ima podjetjem za ponudit odlične kadre, vi, dragi podjetniki, pa ste vedno v iskanju talentov, ki lahko pomagajo realizirati vaše ideje. Tako je nastala ideja o PitchFEST pitching dogodku, kjer vas bomo povezali. 

V 3-minutnih elevator pitchih se boste na kratko predstavili podjetniki, ki iščete talentirane kadre in študenti, ki iščete izzive v uspešnih podjetjih.  Priložnost za predstavitev bo dobilo največ 10 podjetij ter 20 študentov.

 


Kako se boste predstavili podjetniki?

Podjetniki to je priložnost, da ponovno pitchate svojo idejo. Mogoče ste jo že pitchali investitorjem, poslovnim partnerjem ali pa v okviru kakšnega podjetniškega dogodka. Tokrat ga boste malo prilagodili in z njim nagovorili ambiciozne talente.  

Vaša predstavitev naj obsega:

  • problem, ki ga rešuje vaš produkt, prebojni projekt
  • predstavitev produkta, prebojnega projekta
  • kateri profil talentov iščete
  • kakšna je vaša ponudba za talente


Kako se boste predstavili talenti?

 
V pitchu boste lahko predstavili svoje ideje, izpostavili svoje znanje, izkušnje, talente in zagnanost v kontekstu reševanja konkretnih problemov, ki ste se jih naučili reševati tekom študija. 
 

Dragi talenti, če še ne poznate formata pitcha oziroma, če ga želite izboljšati za potrebe dogodka, vam priporočamo, da si pogledate video na tej POVEZAVI.

 

Komu je dogodek namenjen?

  • Uveljavljenim podjetjem in scaleupom, ki lahko predstavite prebojne projekte, s ciljem, da pritegnete pozornost študentov za sodelovanje (zaposlitev, praksa, diplomski projekt,...).
  • Startupom, ki lahko predstavite svoj startup, s ciljem, da pritegnete pozornost študentov za sodelovanje (zaposlitev, praksa, diplomski projekt, partnerstvo,...).
  • Študentom, ki lahko predstavite svoje znanje, izkušnje, talente in zagnanost v kontekstu reševanja konkretnih problemov, ki ste se jih naučili reševati tekom študija. S svojim pitchem boste lahko pritegnili pozornost podjetij za sodelovanje.
  • Študentom, ki imate svojo podjetniško idejo in bi jo želeli realizirati v svojem startupu. Ker vsak startup za realizacijo ideje potrebuje odlično ekipo, je to priložnost, da jo najdete.
Dogodek PitchFEST 2024 poteka v partnerstvu z EPF v okviru iniciative Future Forge. Gre za dogodek, ki podjetjem in drugim organizacijam ponuja enkratno priložnosti za predstavitev in povezovanje s študenti. Še posebej izpostavljamo priložnost za poglobljene pogovore s talenti v okviru kariernega sejma, ki bo tudi potekal 15.4.  


Program 


09:00 – 11:00 PitchFEST 2024 

Gre za format 3-minutnih elevator pitchev, ki na kratko predstavijo problem, rešitev, ponudnika ter samo ponudbo. Pitchala bodo podjetja, ki nagovarjajo študente in študenti, ki iščejo karierne priložnosti. 

 

11:00 - 12:30 Mreženje podjetij in študentov

Podjetja, organizacije in startupi se bodo predstavili na promo stojnicah v avli fakultete in mrežili z zainteresiranimi študenti.

 

12:30 - 13:30 Okrogla miza:  Prebojni projekti in talenti z roko v roki 

 Na okrogli mizi bodo sodelovali predstavniki uveljavljenih podjetij, organizacij in startupov, ki aktivno zaposlujejo kadre iz Ekonomsko-poslovne fakultete in tudi sicer s fakulteto gojijo zelo ustvarjalne in partnerske odnose v obliki pedagoškega, raziskovalnega in podjetniškega sodelovanja.


Zakaj se udeležiti?

  • Podjetja lahko najdete skrite talente, ki vam pomagajo razvijati vaše prebojne projekte.
  • Študenti lahko spoznate najambicioznejša podejtja, kjer lahko svoje znanje preizkusite v praksi in si pridobite neprecenljive karierne izkušnje.
  • Študenti s podjetniško idejo, to je lahko vaš prvi korak k realizaciji ideje.
 

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije se uporabljajo za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

 

Lokacija

Univerza v Mariboru

Ekonomsko-poslovna fakulteta, predavalnica PA

Razlagova 14

2000 Maribor

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!