OPIS DOGODKA


START:UP VIKEND MARIBOR jesen 2023

20 oktober 2023, ob 16:00 / Tovarna podjemov
 

Imaš podjetniško idejo za razvoj inovativnega izdelka ali storitve?

Želiš oceniti poslovni potencial svoje ideje in določiti korake za njeno uresničitev?

Potrebuješ finančna sredstva in strokovno pomoč za pospešitev razvoja?

Se boš prijavil_a na razpis P2 2024, ki ponuja nepovratna sredstva za razvoj produkta?

Ponujamo izjemno priložnost, da spoznaš, kako razviti poslovno idejo in jo uresničiti v praksi ter zanjo pridobiti nepovratna sredstva ali investicijo. Pridruži se nam na Start:up vikendu v Mariboru, ki bo potekal od 20. do 22. oktobra 2023!


 


Po zaključku intenzivnega vikenda bomo izbrali tri podjetniške ideje, ki jim bomo omogočili nadaljnji razvoj in intenzivno podporo Tovarne podjemov in njenih mentorjev. Če bo tvoja ekipa med tistimi, ki bo najbolj prepričaja komisijo, te čaka tudi edinstvena priložnost za sodelovanje na mednarodni konferenci PODIM, kjer se boste imeli priložnost predstaviti več kot 150 uglednim mednarodnim investitorjem.


  • RAZVOJ IDEJE: Prijava na podjetniški vikend ti omogoča priložnost za razvoj poslovne ideje, ki te lahko popelje do uspešnega startup podjetja. Če razmišljaš o prijavi na razpis P2 je to tudi odlična priložnost, da se pripraviš. 
  • UČENJE: Program je zasnovan tako, da v 2,5 dneh dobiš potrebno znanje za postavitev in vodenje startup podjetja ter znanje za vsebinsko prijavo na razpis P2.
  • POTRDITEV & MENTORSTVO: Povratne informacije in potrditev, ki jih prejmeš s strani mentorjev, ti pomagajo oceniti tržni potencial ideje ter prepoznati področja kjer še moraš delati.
  • GRADNJA EKIPE: Izkoristi priložnost, da najdeš člane ekipe z dopolnjujočimi se znanji. Pridejo programerji, dizajnerji in poslovneži, ki iščejo ekipe.  
  • IZPOSTAVLJENOST: Če izstopaš dobiš medijsko izpostavljenost in priložnost, da se predstaviš mednarodnim investitorjem na Podim 2024.
  • PRIPRAVE NA RAZPIS P2 2024: Če razmišljaš, da za svojo idejo poiščeš tudi nepovratna sredstva v okviru razpisa P2 Slovenskega podjetniškega sklada, bo startup vikend tudi odlična priložnost, da postaviš temelje za dobro prijavo. Pet ekip/idej z največjim potencialom bo dobilo intenzivno podporo ekipe Tovarne podjemov pri pripravi in prijavi na razpis tudi po zaključku Vikenda. 
Koristi sodelovanja na podjetniškem vikendu se lahko razlikujejo glede na tvoje konkretne cilje, vendar pogosto služi kot odskočna deska za  podjetnike v zgodnji fazi, da začnejo svojo podjetniško pot.

 


Vsi inovativni posamezniki z ali brez podjetniške ideje. Sodeluješ lahko kot podjetniška ekipa ali že ustanovljen startup v zgodnjih fazah.

Ekipa ima pogosto ključno vlogo pri uspehu ideje. Če nimaš lastne ekipe, ti lahko ta dogodek pomaga najti potencialne sodelavce, ki ti bodo pomagali uresničiti idejo.



Naša vrata so odprta za vse kreativne, zagnane posameznike, pripravljene na timsko delo. Če nimaš lastne poslovne ideje, se lahko pridružiš eni izmed obstoječih skupin in s svojimi sposobnostmi pomagaš pri njenem razvoju.

Pridruži se nam in izkoristi priložnost za povezovanje z izkušenimi mentorji, uspešnimi podjetniki in kreativnimi posamezniki. Pripelji tudi svoje prijatelje. Skupaj boste potovali po tej razburljivi podjetniški poti!
 

Prijave zbiramo do 10. oktobra 2023 do 12. ure.  Število mest je omejeno na 40, zato bomo izbrali tiste kandidate, ki nas bodo najbolj prepričali v potencial ideje in zagnanost ekipe za delo.

Potrudi se pri izpolnjevanju prijavnice in nas prepričaj, da tebe in tvojo ekipo uvrstimo med udeležence tega nepozabnega Start:up vikenda.

 
 


  • Celostna grafična podoba (CGP) za predstavljeno idejo/podjetje/blagovno znamko.
  • Brezplačno delovno mesto v startup coworkingu.
  • Pomoč mentorske ekipe različnih strokovnjakov, pri prijavi na razpis P2 Slovenskega podjetniškega sklada (po objavi razpisa) .
  • Vstopnice za mednarodno podjetniško konference PODIM 2024 za celo ekipo.
  • Povezovanje z investitorji in potencialnimi partnerji.


Ure za tvoj koledarček:

Petek, 20. oktober, 16:00 – 22:00
Sobota, 21. oktober, 09:00 – 22:00
Nedelja, 22. oktober, 09:00 – 14:00

V petek se bomo dobro spoznali in formirali ekipe ter definirali ideje, ki jih bomo nato pilili na Start:up vikendu v soboto in nedeljo.

S pomočjo vrhunskih mentorjev boste oblikovali poslovni model in pripravili pitch za predstavitev pred komisijo. Pomagal ti bo »dream team« izkušenih podjetniških mentorjev, ki so začetno pot startupa uspešno prehodili in ti bodo oboroženi z znanjem, pomagali narediti bliskovit napredek pri razvoju ideje, poslovnega modela in produkta.

DEMO jutro bo potekalo kot finale 3 - dnevnega dogajanja, ko se bodo pred strokovno komisijo predstavile vse prijavljene ekipe. Vsaj petčlanska strokovna komisija bo odločala o vstopnicah v intenzivni mentorski program Tovarne podjemov.


 


Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor.

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa JR podporno okolje 2023, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.








Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!